Friday, March 25, 2011

6 nädal: helitöötlus

Helitöötluse praktiline töötuba Andrus Rindega oli väga kasulik ja hariv. Ootasin, et kodune ülesanne tuleb ka helitöötluse vallast. Et peab mingi efektidega audiofaili tegema ja kuhugi üles laadima.
Aga nüüd siis antud ülesandest. Apple iTunes'i olen ka ma kasutanud sellest ajast, kui sain oma esimese i-podi (2006. aastal). iTunes U-s olen ka kunagi kolanud. Võrreldes kunagise ajaga on juurde tulnud videoloenguid. Vaatasin kunstiga seotut ja leidsin päris mitu huvitavat asja.
Vikerraadiost tellisin Keelekõrva. Päris palju olen oma i-podis kuulanud ööülikooli loenguid http://www.ylikool.ee/et/ooylikoolis/taskusse
Slideshare'i keskkond on mulle tuttav, kuid viimasel ajal olen ma eelistanud GoogleDocs'i, sest seal saab esitlusi hiljem ka muuta. Pealeloetud esitlusi ei olnud ma enne Slideshare'is kasutanud. Varem tegin seda tüüpi ettekandeid Voicethread'is ja praegu kasutan Camtasiat ning laen siis ettekanded Youtube'i. Slideshare'is segas see, et helifail tuli eraldi salvestada ning siis esitlusega integreerida. See võttis lisaaega. Minu esitlus: http://www.slideshare.net/ingridmaadvere/ikt-gustav-adolfi-gmnaasiumis.

Saturday, March 5, 2011

5. nädal:Flickr



Proovisin kaardile panna oma vanaema talu. Probleemiks oli see, et kaart ei olnud väga üksikasjalik.